Under My Skin: Alkukankeus

maanantai 2. tammikuuta 2017

Alkukankeus

Olen aloittanut oman blogin kirjoittamisen kesällä 2012 ja kirjoittelin vähän yli kaksi vuotta jonka jälkeen tuli stoppi. Tuntui että kaikki aiheet oli käsitelty eikä mitään ollut enää sanottavana. Keskustelupalstoilta sain lukea mielipiteitä minusta ja mielipiteistäni, eikä se tosiaankaan tuntunut kivalta. Voin kyllä myöntää olevani useimmiten erittäin kärkäs sanomisissani, mutta luulen että kulmat ovat hioutuneet kun ikää ja kokemusta on tullut lisää. Joissain asioissa olen jopa lepsu ja huoleton nykyään! (Vanhat lukijat hierovat silmiään tässä vaiheessa...)
Pidin vuoden tauon blogimaailmasta, läppärini oli vuoden kaapissa, samoin kamera. Ei kiinnostanut edes lukea muidenkaan blogeja. Julkaisin viikossa 3-7 postausta, ja se tahti oli liian kova. Asetin itselleni harrastuksessani hirveät paineet ja siksi se alkoi tuntua pakkopullalta. Tässä vuoden kuluessa olen useita kertoja miettinyt uuden blogin aloittamista, vanhan herättämistä uudelleen henkiin, sekä myös sitä, että en aio enää koskaan kirjoittaa minnekään mitään. Toisin kävi. Tajusin vuoden vaihtuessa että kirjoittamisen lopettamisesta on tasan vuosi, ja sanoin sen ääneen. Veljeni avovaimo kysyi että onko ikävä blogin pitämistä ja vastasin myöntävästi, tottahan se olikin. Siltä istumalta kirjoitin eilisen päivityksen puhelimellani ja tein päätöksen jatkaa blogin pitämistä. Sain Instagramissa oikein lämpimän vastaanoton uudelle alulle, siitä tuli hyvä mieli. Kiitos myös kommenteista joita moni teistä on käynyt jättämässä. Minulle merkitsee paljon se, että seuraajat ovat ikävöineet kirjoituksiani ja odottaneet paluuta. Kiitos.

Tahti ei tule olemaan postausten osalta samanlainen kuin ennen, sen voin vannoa. Elämäntilanteemme on muuttunut sen verran että aikaa ei ole enää niin paljoa kuin ennen. Ei kuvaamiseen, kirjoittamiseen, tai oikeastaan yhtään mihinkään! Postausideoita minulla on päässä jonkin verran, mutta silti tuntuu että olen jotenkin kohmeessa... Haluaisinkin kysyä teiltä että mitä te haluaisitte lukea täältä? Pitäisikö aloittaa kysymyspostauksella? Onko teillä paljon kysymyksiä kuluneesta vuodesta tai nykyhetkestä? Laittakaa kommenttia ja kertokaa mielipiteitänne ja postausideoitanne :)


Olipa kiva palata <3

19 kommenttia:

 1. No ajatuksia ja lopulta kokemuksia miten teillä töihin paluu ja päiväkodin aloittaminen sujui. Me ollaan tänään menossa päiväkotiin tutustumaan ja meinaa äidillä olla vähän itku kurkussa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :)

   Tiedän tunteen. 4kk takana ja edelleen välillä meinaa olla itku kurkussa...

   Poista
 2. Jee, onneksi aloitit bloggaamisen uudestaan!! :)

  Tässäpä postausideoita:
  - Uuden kodin esittely (tai siis uusvanhan)
  - Sisustusvinkkejä/sisustuspostauksia (esim. erikseen valaisinpostaus eli millaisia lamppuja teillä kotona, värimaailmoista, käytännön jutuista... mistä vaan!)
  - Sinun uusi työ/ammatti (jos jotain voi valoittaa, että millaista on ollut ja miten päädyit nykyiseen työhön ym, nimimerkillä insta-stalkkeri :D)
  - Treenaaminen/urheilu
  - Yksi arkipäivä (aamusta iltaan kuvia jne)
  - Tulevaisuuden suunnitelmat/haaveet- postaus (voi myös rajoittaa esim. vuoteen 2017)
  - Lastenvaatteista postaus
  - Lasten huoneen esittely/käytännön järjestelyt siellä (sisustuksen ja lelujen ym osalta)
  - Lapsien yhteiselo samassa huoneessa - postaus: miten sujuu jne. Voi yhdistää esim. ylläolevaan. (mietin itse aina lapsettomana, että kuinka kauan lapset voivat olla esim. samassa huoneessa ja kuinka kauan kolmio riittää kahden lapsen kanssa).


  VastaaPoista
 3. Ei kannatakaan vaatia itseään kirjoittamaan liikaa :) mä oon huomannut että jos kirjoitan blogiin ns. Täytepostauksia, asioista jotka kirjoitan vaan siksi että lukijoilla olisi vain luettavaa, niin into alkaa kyllä helposti lopahtaa.. mä innolla jään odottelemaan sun postauksia ja olen myös innoissani siitä että aiot kirjoittaa vain silloin kun siltä tuntuu etkä pakon kanssa :) kiva kun olet palannut!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta :) ne ahdistaa eniten mitä ei kiinnosta kirjoittaa.

   Kiva kun tykkäät :)

   Poista
 4. Hei kiva että jatkaminen oli iloinen uutinen :)

  Näillä ideoilla pärjää hetken aikaa, kiitos paljon kommentista'

  VastaaPoista
 5. Koti/sisustaminen/tyyli/perusarki kiinnostaa :) Sellanen pintaraapasu vaan.

  VastaaPoista
 6. Ei mtn paineita postaus tahdista,mutta niinku itekki tiiät,sellasta ei jaksa seurata joka postaa kerran kuussa. Että mieluummin vähän usemammin jos vaan sulla aika riittää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin 1-2 kertaa viikossa saada aina kirjoitettua :)

   Poista
 7. Kerro ensiksi missä mennään. Mitä teille kuuluu, mistä teidän arki koostuu, millainen teidän normi päivä on, mikä on nyt erilailla kuin aiemmin. :)
  Ja, että kuka sä oot.

  Ihanaa, kun oot takaisin!

  VastaaPoista
 8. Sun blogia oli aikoinaan niin ihana seurata ja oli kyllä niin huippua huomata sun taas jatkaneen ♥ Otat ihan rennolla fiiliksellä kirjoittamisen ja teet tätä aina kun siltä tuntuu ja ehtii :) Ihana kun oot takasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot löytänyt tiesi jälleen tänne <3

   Poista
 9. Suunnittelemistasi keittiöistä olisi kiva kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla että jonkin verran niitäkin tulee blogiin.

   Poista
 10. Näin vanhana lukijana, mitä jos aloittaisit siitä, mihin jäit viimeksi, asunnostanne ja siitä millainen siitä tuli...Ihanaa että tulit takaisin, onkin kaivattu hyvää blogia, olit paras <3

  VastaaPoista

Kiitos !